Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Bruggen in Rosmalen 5243 RA

Bruggen

5243 RA Rosmalen
Vraagprijs € 425.000,- k.k.

Omschrijving

Is zelf bouwen aan de rand van Rosmalen ook jouw droom?

In de mooie straat Bruggen, prachtig vrij gelegen richting het buitengebied, bieden wij deze bouwkavel aan van maar liefst 979 m2!

Een buitenkans om je eigen droomwoning te realiseren in een bestaande woonomgeving. Voor diegene die in het buitengebied wil wonen maar niet al te ver van de voorzieningen en bebouwde kom...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Is zelf bouwen aan de rand van Rosmalen ook jouw droom?

In de mooie straat Bruggen, prachtig vrij gelegen richting het buitengebied, bieden wij deze bouwkavel aan van maar liefst 979 m2!

Een buitenkans om je eigen droomwoning te realiseren in een bestaande woonomgeving. Voor diegene die in het buitengebied wil wonen maar niet al te ver van de voorzieningen en bebouwde kom wil zitten.

Het perceel is gelegen aan de oostrand van de kern van Rosmalen aan het lint richting Kruisstraat. Het perceel is momenteel onbebouwd. Op het perceel mag 1 vrijstaande woning gerealiseerd worden.

In het geldende bestemmingsplan zijn voor deze woning aan de Bruggen al een aantal randvoorwaarden opgesteld (via een wijzigingsbevoegdheid). Met dit bestemmingsplan worden deze voorwaarden overgenomen en wordt de woning mogelijk gemaakt. De nieuwe woning heeft een maximale goothoogte van 4 meter, en een maximale bouwhoogte van 9 meter.

Twijfel niet en neem contact op met KOMWONEN voor meer informatie rondom de mogelijkheden en de voorschriften, 073-3035334 of info@kom-wonen.nl.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 425.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 973 m² Kadasteroppervlakte 979 m² Kadastrale gegevens Gemeente Rosmalen Sectie F Perceelnummer 4979 Oppervlakte 39 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Rosmalen Sectie F Perceelnummer 5078 Oppervlakte 910 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Rosmalen Sectie F Perceelnummer 5104 Oppervlakte 30 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Bruggen, 5243 RA Rosmalen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.