Mijn favorieten

Onze aanpak in Rosmalen en omgeving blijkt succesvol!

Sinds maart 2017 zijn wij, Kasper Vermeulen en Mirjam van Iersel, de drijvende krachten achter KOMWONEN. Wij staan voor een persoonlijke betrokken en transparante aanpak. Dat werpt z’n vruchten af: in Rosmalen staan we inmiddels op de kaart en sinds kort hebben we een tweede vestiging in Heesch.

In korte tijd heeft de naam KOMWONEN een flinke vlucht genomen. In steeds meer straten waar woningen te koop staan, sieren de blauwe borden van KOMWONEN de voortuinen. Wij zijn trots dat veel mensen ons weten te vinden. We zetten ons met hart en ziel in. De reacties zijn erg positief en enthousiast. Daar doen we het voor!

Gewaardeerd
Vooral de persoonlijke en betrokken aanpak wordt door klanten gewaardeerd. We zijn kleinschalig en daardoor snel en goed bereikbaar. Je hebt altijd met één van ons te maken. Dat vinden mensen fijn. Bovendien zijn we breed inzetbaar: van aankoop en verkoop van een woning, tot een gevalideerd taxatierapport. We kennen de markt goed en denken actief mee. We geven bijvoorbeeld tips hoe je je woning het beste en voor de hoogst mogelijke prijs kunt verkopen.

Vestiging Heesch
We hebben niet stilgezeten. Naast dat we gewerkt hebben aan de naamsbekendheid van KOMWONEN in Rosmalen, hebben we sinds kort ook een vestiging in Heesch. We zien dat daar een kans ligt voor makelaars met onze werkwijze en visie. Persoonlijk en met een kleinschalig aanpak, maar wel uiterst professioneel. We hebben Simone aangenomen die geworteld is in Heesch en de woningmarkt daar op haar duimpje kent. Met z’n drieën gaan we ook van dit kantoor een succes maken.

Ondek wat wij voor jou kunnen betekenen en maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis advies of waardebepaling.