Mijn favorieten

Wie zijn wij?

KOMWONEN Heesch

KOMWONEN Rosmalen

Kasper Vermeulen
Kasper Vermeulen heeft het vak in Amsterdam geleerd. Per toeval rolde hij er als ‘stagiaire makelaar’ in. Om vervolgens nooit meer uit de makelaardij weg te gaan. “Na bijna 17 jaar als makelaar, waarvan 10 jaar in Rosmalen, ken ik de markt hier op mijn duimpje. Het mooiste vind ik als mensen me nog eens extra bedanken. Dan weet je: ik heb het goed gedaan.”
Mirjam van Iersel
Mirjam van Iersel volgde de Heao/MER in Eindhoven. Ze is geboren en getogen in Rosmalen en woont hier met haar gezin met veel plezier. Ze werkt al ruim vijftien jaar in de makelaardij in Rosmalen, deze ervaring helpt haar enorm om de toegevoegde waarde van een makelaar te kunnen laten zien. “Je bent elke dag met mensen bezig in je eigen vertrouwde omgeving, dat vind ik zo fijn aan dit vak. Je helpt mensen in een proces waar ze de meest betrokken begeleiding verdienen. Ik ben makelaar met hart en ziel en krijg een goed gevoel wanneer ik mensen écht heb kunnen helpen.”
Simone van Leur
Simone van Leur is al vele jaren werkzaam in de makelaardij en heeft bij meerdere makelaarskantoren veel ervaring opgedaan. Bovendien heeft ze de titel A-RMT op zak.
Perfectionistisch, enthousiasme en flexibiliteit, deze eigenschappen horen bij Simone. “Ik vind het elke dag weer leuk om een spil te mogen zijn in het hele traject.” De presentatie van een woning en het begeleiden van het gehele verkoopproces laten we dan ook graag aan haar over. Je kunt maar één keer de beste indruk achterlaten!