Mijn favorieten

Verkoop

Ben je van plan je huidige woning te verkopen? KOMWONEN kan je daarbij helpen! Wij kennen de kansen, de markt, de valkuilen en de strategieën en kunnen je daarom goed adviseren. Door onze jarenlange ervaring in Rosmalen en omgeving maken we een realistische inschatting van de waarde van je woning. Samen zetten we alles op alles om je woning op de beste wijze voor de hoogst haalbare prijs te verkopen. Samen! Want dat vinden we belangrijk.

Voordat je gaat verkopen starten wij met een waardebepaling, geheel vrijblijvend. Wat komt er kijken bij het verkopen van een woning en wat is de woning waard? Hier geven wij antwoord op. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent. Voor een gratis waardebepaling ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Doordat we kleinschalig zijn, is het contact persoonlijk. We zijn goed bereikbaar, enthousiast en flexibel. We zetten graag dat ene stapje extra. Beloofd.

Meer weten over ons en onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op via info@kom-wonen.nl of via tel. 073-303 5334. We komen graag bij je langs!

Je kunt ook op onderstaande link klikken om het contactformulier te openen.
 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring