Mijn favorieten

KOMWONEN is dé nieuwe NVM makelaar in Heesch

Na onze succesvolle vestiging in Rosmalen is het nu tijd voor een tweede vestiging in Heesch. We zien dat daar een kans ligt voor makelaars met onze werkwijze en visie.

Een mobiel NVM makelaarskantoor waarin aandacht voor de klant voorop staat. Een NVM makelaar die de traditionele middelen net even wat anders gebruikt en ook net een stapje meer zet. Samen maken we een plan van aanpak, luisteren we naar jouw wensen en gaan de verkoop van je woning of aankoop van een nieuwe woning tot een succes maken. Dat onze aanpak gewaardeerd wordt blijkt uit de klantwaarderingen op onze website. Wijzelf vinden onze aanpak echter niet meer dan normaal.

Simone van Leur is het gezicht van KOMWONEN makelaars in Heesch. Zij is geboren en getogen in Heesch en kent het Dorp en de mensen. “Samen met mijn collega’s Kasper Vermeulen en Mirjam van Iersel beginnen we dan ook een tweede vestiging in Heesch. We werken al jaren samen en zijn een zeer enthousiast team. Alle drie met een passie voor de makelaardij en een uitgebreide kennis. De kracht van ons team is dat wij de tijd voor je nemen! Ook buiten kantoortijden” aldus Simone.